عکس| جهانی شدن یک غذای محبوب گیلانی

0 0
Read Time:45 Second

به گزارش خبرآنلاین، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی غذای محبوب گیلانی ها را معرفی کرد.

در بخشی از این مقاله آمده است:

«خورش حبوبات عزیز در شمال ایران سفیر محصولات اوایل بهار است. لوبیا، رازیانه معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک غذای آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن لوبیا کار پر زحمتی است (اگر وقت دارید این کار را انجام دهید!). لوبیای منجمد جایگزین خوبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید. از تخم مرغ کافی برای غلیظ شدن خورش استفاده کنید، اما طعم این خورش مقوی را تحت تاثیر قرار ندهید. تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به دو صورت ترکیب کرد: ترک‌خورده و هم زده یا هم زده تا جدا شوند. قطوق باگلی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می شود.

photo لوبیا قطاق نیز جهانی شده است

1680384625

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top