Read Time:45 Second
به گزارش خبرآنلاین، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی غذای محبوب گیلانی ها را معرفی کرد.
در بخشی از این مقاله آمده است:
«خورش حبوبات عزیز در شمال ایران سفیر محصولات اوایل بهار است. لوبیا، رازیانه معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک غذای آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن لوبیا کار پر زحمتی است (اگر وقت دارید این کار را انجام دهید!). لوبیای منجمد جایگزین خوبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید. از تخم مرغ کافی برای غلیظ شدن خورش استفاده کنید، اما طعم این خورش مقوی را تحت تاثیر قرار ندهید. تخممرغها را میتوان به دو صورت ترکیب کرد: ترکخورده و هم زده یا هم زده تا جدا شوند. قطوق باگلی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می شود.
1680384625