عکس| معرفی یک غذای محبوب گیلانی در یک رسانه آمریکایی

0 0
Read Time:45 Second

فرهاد طالبیان: نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی، غذای محبوب گیلانی ها را در مقاله ای معرفی کرد.

در بخشی از این مقاله آمده است:

«خورش حبوبات عزیز در شمال ایران سفیر محصولات اوایل بهار است. لوبیا، رازیانه معطر و مقدار زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک غذای آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن لوبیا کار پر زحمتی است (اگر وقت دارید این کار را انجام دهید!). لوبیای منجمد جایگزین خوبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید. از تخم مرغ کافی برای غلیظ شدن خورش استفاده کنید، اما طعم این خورش مقوی را تحت تاثیر قرار ندهید. تخم‌مرغ‌ها را می‌توان به دو صورت ترکیب کرد: ترک‌خورده و هم زده یا هم زده تا جدا شوند. قطوق باگلی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می شود.

photo لوبیا قطاق نیز جهانی شده است

1680385962

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top