ببینید | هدیه‌ جالب ایلامی‌ها به زنان گردشگر نوروزی

0 0
Read Time:31 Second

چگونه سفر به کاشان را خوشمزه کنیم؟

کاشان شهری است که به خانه های تاریخی و فصل گلاب معروف است. این شهر هر ساله در فروردین و اردیبهشت به یکی از مقاصد احتمالی هر ایرانی تبدیل می شود و خیابان های آن به شدت شلوغ می شود. اما این مسافران در کاشان چه می خورند؟ گاو و مرغ که غذای کلاسیک تمام رستوران های ایرانی از شمال تا جنوب است و همه جا می توان آن را امتحان کرد. اما بسیاری از مسافران به دنبال خوردن غذاهای محلی در هر منطقه هستند تا تجربه حضور در آن شهر را برای آنها واقعی تر کنند.

1680469737

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top